Σπαγγέτι με κεφτεδάκια

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια

28 November 2025Naya Christou0 commentaire

Γνωρίστε τη νέα σας αγαπημένη συνταγή για σπαγγέτι με κεφτέδες.

Υλικά

3 κονσέρβες ολόκληρες ντομάτες αποφλοιωμένες 
2 κονσέρβες σάλτσα ντομάτας
3 μεγάλα λευκά κρεμμύδια, κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι (2 κουταλιές) αλατισμένο βούτυρο
1 κιλό κεφτεδάκια της προτίμησής σας
½ φλιτζάνι φρεσκοτριμμένο παρμεζάνα, για το σερβίρισμα
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες (προαιρετικά ή μπορείτε και λιγότερες)
1 κουταλιά της σούπας αλάτι 
1 ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κιλό μαγειρεμένα σπαγγέτι, για το σερβίρισμα
Ψιλοκομμένο μαϊντανό, για το σερβίρισμα
 

Διαδικασία βήμα βήμα

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατέψτε τις ολόκληρες ντομάτες και το χυμό τους, συνθλίβοντας τις ντομάτες με τα χέρια σας καθώς τις προσθέτετε, τη σάλτσα ντομάτας, τα κρεμμύδια και το βούτυρο. Αφήστε να βράσει σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, περίπου 40 λεπτά. Χρησιμοποιώντας λαβίδες, αφαιρέστε προσεκτικά τα κρεμμύδια. (Αν προτιμάτε μια πιο λεία σάλτσα, ανακατέψτε τη σάλτσα με ένα μπλέντερ χειρός αφού αφαιρέσετε τα κρεμμύδια.)
  2. Προσθέστε προσεκτικά τα κεφτεδάκια στη σάλτσα. Αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά, στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά, καλύψτε και μαγειρέψτε για 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν καλά τα κεφτεδάκια.
  3. Σερβίρετε τα κεφτεδάκια και τη σάλτσα ντομάτας πάνω από τα σπαγγέτι και προσθέστε επιπλέον μαϊντανό και παρμεζάνα.

 

Καλή σας όρεξη!

Produits associés

Χειροποίητα Κεφτεδάκια Κοτόπουλου – αφράτα και έτοιμα για ψήσιμο, από το Siakos.gr
Épuisé
Κεφτεδάκια Χοιρινά χειροποίητα Golden Fresh Frozen 750 γρ
Épuisé
Χειροποίητα Κεφτεδάκια Μοσχαρίσιου Κιμά – έτοιμα για ψήσιμο, από το Siakos.gr
Épuisé

Plus d'articles

Commentaires (0)

Il n'y a pas de commentaires pour cet article. Soyez le premier à laisser un message !

Écrire un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.