Butcher's blog
Οδηγός για Αρχάριους Προετοιμασία: Επιλέξτε το κατάλληλο κρέας: Προτιμήστε φρέσκο κρέας. Ζητήστε από τον...
Το ελληνικό Πάσχα, φημίζεται για τα πλούσια εδέσματα που κοσμούν το πασχαλινό τραπέζι. Πρωταγωνιστής, φυσικά,...
Λίγα απλά συστατικά δίνουν ένα πλούσιο γεύμα Υλικά 12 κιλό μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα 2 κουταλάκια...
Μάθετε σχετικά με την ιστορία των μαρινάδων.Προέλευση της λέξης "Μαρινάδα"Το θαλασσινό νερό οδήγησε στη λέξη...
Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο (πάχους 2.5 εκατοστών) 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και περισσότερο...
Η παλαίωση του κρέατος είναι μια παραδοσιακή πρακτική που μετατρέπει το συνηθισμένο σε εξαιρετικό. Αν...