Ένα πιάτο κλασικό, νόστιμο και οικογενειακό, που πρέπει να μάθετε, αν δεν ξέρετε ήδη να μαγειρεύετε. Η συνταγή είναι απλή και γρήγορη!
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Αλάτι, πιπέρι
100ml ελαιόλαδο
3 κρεμμύδια ξερά
4 καρότα
Κόκκινο κρασί (200ml)
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
10 κόκκοι μπαχάρι
Βήμα βήμα:
Αρχικά ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το μοσχάρι για 3 – 4 λεπτά
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το μπαχάρι και σοτάρουμε για περίπου 5 ακόμη λεπτά
Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, το οποίο αφήνουμε να εξατμιστεί
Παράλληλα ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον πελτέ και το μέλι με ζεστό νερό
Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 60 λεπτά
Αφήνουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα
Συνοδέψτε με ότι θέλετε!
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!