Τρόποι Πληρωμής

Στο Siakos.gr μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο καλάθι αγορών.


Μέσω Αντικαταβολής:
Μπορείτε να πληρώσετε είτε μετρητοίς ή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard) μέσω μηχανήματος POS στον οδηγό μας που θα παραδώσει τα ψώνια σας, την ημέρα και ώρα που έχετε επιλέξει.


Μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας:
Πληρώστε με ασφάλεια μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Maestro και Mastercard, American Express. Η πληρωμή σας εκτελείται μέσα στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Viva Wallet Digital Debit Card


Μέσω Paypal:
Το PayPal είναι μια online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Με το PayPal μπορείς να στείλεις χρήματα σε κάποιον άλλο που έχει λογαριασμό σε αυτό (χωρίς απαραιτήτως ο αποστολέας να έχει λογαριασμό, μια πιστωτική/χρεωστική κάρτα αρκεί).


Μέσω TicketRestaurant:
Εάν η αξία των κουπονιών που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε είναι μικρότερη της αξίας της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν συμπληρωματικό τρόπο πληρωμής για το υπολειπόμενο ποσό.


Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης:
Αν επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας, να προχωρήσετε σε κατάθεση του συνολικού ποσού αγοράς (αξία προϊόντων και κόστος μεταφορικών). Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το καταθετήριο με email στο sales@siakos.gr για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας.

Στοιχεία Λογαριασμού:
Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR1901101480000014800450802
Όνομα Δικαιούχου: ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩ