Butcher's blog

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια
28/11/25
Γνωρίστε τη νέα σας αγαπημένη συνταγή για σπαγγέτι με κεφτέδες. Υλικά 3 κονσέρβες ολόκληρες ντομάτες...
Το Τέλειο Ρολό στο Φούρνο: Πώς Ψήνεται Σωστά & Με Τι Ταιριάζει
21/11/25
Υπάρχει μια ξεχωριστή χαρά όταν ανοίγεις τον φούρνο και βλέπεις το ρολό να έχει πάρει...
Κιμάς και πατάτες σε μια κατσαρόλα
18/11/25
Οικονομική, εύκολη και χορταστική, συνταγή.      Υλικά 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο450 γρ....
Κοτόπουλο για αρχάριους — 5 απλά λάθη και πώς να τα αποφύγεις
18/11/25
Το κοτόπουλο είναι από τα πιο αγαπημένα υλικά της ελληνικής κουζίνας. Μπαίνει σε φούρνο, κατσαρόλα,...
Mac n’ Hamburger
24/10/25
Μια απλή, γρήγορη συνταγή για μεγάλους και παιδιά. Υλικά450 γρ. κιμάς βοδινού  1 κουταλιά της...
Κοτόπουλο χωρίς δέρμα ή με δέρμα; Ποια η διαφορά στα λιπαρά;
17/10/25
Αν αγαπάς το κοτόπουλο, τότε έχεις σίγουρα αναρωτηθεί: να το μαγειρέψω με το δέρμα ή...
Μοσχάρι Stroganoff
10/10/25
Θα το λατρέψει όλη η οικογένεια. Υλικά 700 γραμμάρια μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε πλάγιες φέτες...
Γιατί το κοτόπουλο μπορεί να στεγνώσει; 5 απλοί τρόποι να κρατήσει ζουμερό
14/08/25
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευέλικτα κρέατα που μαγειρεύουμε στην ελληνική...
Τάκος με κοτόπουλο
14/08/25
Εμπνευσμένη από την πλούσια κουλτούρα του street food του Μεξικού, η εύκολη συνταγή μας για...
Τα 3 καλύτερα συνοδευτικά για μπριζόλα: Σάλτσα, λαχανικά και αρωματικά
09/08/25
Η μπριζόλα είναι από μόνη της ένα “πρωταγωνιστικό” πιάτο. Αλλά όταν τη συνοδεύεις σωστά, το...
Σαλάτα με ζυμαρικά και γύρο
01/08/25
Αυτή η πλούσια συνταγή για σαλάτα με ζυμαρικά αναδεικνύει τις μεσογειακές γεύσεις που κάνουν τον...
Μαρινάδα express σε λιγότερο από 30 λεπτά
25/07/25
Μυστικά που ταιριάζουν σε μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο. Αν έχεις βγάλει το κρέας απ’ το...