Butcher's blog

Σκληρό ή στεγνό κρέας;
13/06/25
Δες τι μπορεί να πήγε λάθος και πώς να το διορθώσεις. Έχεις ετοιμάσει το τραπέζι,...
Χοιρινά Παϊδάκια
06/06/25
Ψημένα στο φούρνο συνοδευόμενα από σάλτσα BBQ!   Υλικά 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1...
Αλατίζεις πριν ή μετά; Το αιώνιο δίλημμα των αρχάριων και η σωστή απάντηση
30/05/25
Αναρωτιέσαι πότε πρέπει να αλατίζεις το κρέας; Πριν ή μετά το μαγείρεμα; Μάθε τι κάνει...
Κρεατόπιτα
23/05/25
Χοιρινό & μοσχαρίσιο κιμά και με πατάτες. Υλικά Για τη γέμιση 1 μέτρια πατάτα, ξεφλουδισμένη...
Πόσο συχνά πρέπει να καταναλώνουμε κόκκινο κρέας;
02/05/25
Συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή Το κρέας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής και των οικογενειακών...
Picadillo
25/04/25
Μοσχαρίσιος κιμάς, με πατάτες και πολλά καρυκεύματα. Υλικά  1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο 1 κιλό...
Από το Φούρνο στη Σούβλα
11/04/25
Διαφορετικοί Τρόποι Ψησίματος για το Πασχαλινό Αρνί Το Πάσχα χωρίς αρνί... δεν είναι Πάσχα! Κι...
Συνοδευτικά που Απογειώνουν το Πασχαλινό τραπέζι
04/04/25
Συνταγές και Ιδέες για το Τραπέζι της Λαμπρής   Το Πάσχα στην Ελλάδα είναι γιορτή...
Κοτόπουλο πανέ Μιλανέζε
28/03/25
Κοτολέτες πάνω σε ένα στρώμα από λεμονάτο ρύζι με παρμεζάνα, με ρόκα και ντοματίνια.Υλικά 4...
Η Τέχνη του Slow Cooking: Πώς να Μαγειρέψετε Short Ribs
21/03/25
Τα Short Ribs είναι από εκείνα τα κομμάτια που, όταν μαγειρεύονται σωστά, μπορούν να κλέψουν...
Μεσογειακό κοτόπουλο
14/03/25
Οι γεύσεις της νότιας Γαλλίας ξεχωρίζουν σε αυτή τη συνταγή. Υλικά 8 μπούτια κοτόπουλου με...
Συνοδευτικά Πιάτα που Αναδεικνύουν τη Γεύση του Ψητού Κοτόπουλου
07/03/25
Το ψητό κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευέλικτα πιάτα, ιδανικό για οικογενειακά...