Butcher's blog

5 Συμβουλές για το Τέλειο Μαγείρεμα Χοιρινού
Sep 06, 2024
Από την Προετοιμασία μέχρι το ΣερβίρισμαΤο χοιρινό είναι από τα πιο αγαπημένα κρέατα στην ελληνική...
Τα Μυστικά της Συντήρησης Κρέατος
Aug 30, 2024
Πώς να Διατηρήσετε τα Κομμάτια Φρέσκα και Ζουμερά Η σωστή συντήρηση του κρέατος είναι το...
Μια εύκολη τυρένια γέμιση
Aug 23, 2024
Ιδανική για τα καλοκαιρινά σάντουιτςΥλικά 2 κιλά Μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο ή Flank steak, σε...
5 Συμβουλές για το Black Angus
Aug 16, 2024
Προετοιμασία και Ψήσιμο Το Black Angus είναι ένα από τα πιο εκλεκτά και νόστιμα κρέατα...
Mediterranean Burger γαλοπούλας
Aug 09, 2024
Εύκολη και δροσερή συνταγή θα φτιάξετε ξανά και ξανά. Υλικά 1 συσκευασία Μπιφτέκια Γαλοπούλας χειροποίητα...
Τα Πλεονεκτήματα της Γαλοπούλας
Aug 02, 2024
Διατροφική Αξία και Οφέλη για την Υγεία Η γαλοπούλα δεν είναι μόνο για τις γιορτές!...
Χοιρινές μπριζόλες σε σάλτσα ντομάτας
Jul 26, 2024
Ζουμερές μπριζόλες με φρέσκο βασιλικό.Υλικά   1 κουταλιά της σούπας αλατισμένο βούτυρο 3 κουταλιές της...
Τί είναι τελικά το Wagyu;
Jul 19, 2024
Ένας οδηγός για αρχάριους Το Wagyu έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη τα τελευταία χρόνια, και δικαιολογημένα....
Κοτόπουλο Caprese
Jul 12, 2024
Κοτόπουλο, ζουμερές ντομάτες, αρωματικό πέστο και λιωμένη μοτσαρέλα. Υλικά ¼ φλιτζάνι + 1 κουταλιά της...
Μοσχάρι vs Χοιρινό  Τα υπέρ και τα κατά από το κάθε είδος
Jul 05, 2024
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μοσχαρίσιου και του χοιρινού κρέατος,...
Μια εύκολη συνταγή για τσίλι
Jun 28, 2024
Σούπερ χορταστική, σούπερ νόστιμη συνταγή. Υλικά   1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 κιλό χοιρινό κιμά...
Πως να επιλέξετε το κατάλληλο κρέας;
Jun 20, 2024
Τα υπέρ και τα κατά Καλοκαίρι, η εποχή της σχάρας και των ατελείωτων γευμάτων με...