Butcher's blog

Σιγομαγειρεμένο Βrisket
21/02/25
Μαγειρεμένο αργά, είναι ένα χορταστικό, ζεστό, χειμωνιάτικο φαγητό.     Υλικά 1 μοσχαρίσιο στήθος (4...
Η Διατροφική Αξία του Αρνίσιου Κρέατος και Συμβουλές για Υγιεινή Προετοιμασία
14/02/25
Το αρνί κατέχει ξεχωριστή θέση στην ελληνική κουζίνα, αποτελώντας βασικό συστατικό παραδοσιακών πιάτων που συνοδεύουν...
Σουηδικά κεφτεδάκια
07/02/25
Ζουμερά κεφτεδάκια που καλύπτονται από μια παραδεισένια κρεμώδη σάλτσα, και στη συνέχεια σερβίρονται με αφράτο...
Συμβουλές για το Ψήσιμο Σπαλομπριζόλας: Από την Επιλογή Κοπής έως το Σερβίρισμα
31/01/25
Η σπαλομπριζόλα είναι μια από τις πιο απολαυστικές κοπές κρέατος. Με τη σωστή προετοιμασία και...
Ιταλικό ψητό κατσαρόλας
24/01/25
Οι ντομάτες και η πανσέτα προσθέτουν μια βαθιά και πλούσια γεύση που θα σας κάνει...
Διαφορές και Ομοιότητες - Μοσχαρίσιος και Χοιρινός Κιμάς
17/01/25
Ποιον να Επιλέξετε για Κάθε Συνταγή Ο κιμάς αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές...
Γαλλικό κοτόπουλο με κρεμμύδια
03/01/25
Η εύκολη, τυρένια συνταγή μας για κοτόπουλο με γαλλικό κρεμμύδι.   Υλικά 6 μπούτια κοτόπουλου...
Τα Μυστικά του Τέλειου Μοσχαρίσιου Στιφάδου: Συμβουλές και Συνταγές
27/12/24
Το μοσχαρίσιο στιφάδο είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα που θυμίζουν οικογενειακά τραπέζια. Με τα...
Χοιρινό κοκκινιστό Ράγκου με ζυμαρικά
20/12/24
Πλούσια συνταγή με κρασί, βότανα, ντομάτες, σκόρδο και τρυφερό χοιρινό ώμο, αυτή η ακαταμάχητη ιταλική...
Πώς να Μαγειρέψετε το Ιδανικό Αρνί στο Φούρνο: Βήμα προς Βήμα
13/12/24
Το αρνί στο φούρνο είναι ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα πιάτα της ελληνικής...
Πίτα του βοσκού με γαλοπούλα
06/12/24
Μια πλούσια και γεμάτη γεύσεις πίτα για όλη την οικογένεια. Υλικά Για τον πουρέ πατάτας...
Η Τεχνική Stir-Fry
29/11/24
Τι Είναι και Πώς Χρησιμοποιείται στη ΜαγειρικήΤο stir-fry είναι μια γρήγορη και υγιεινή μέθοδος μαγειρέματος...