Butcher's blog

Γιατί το κοτόπουλο μπορεί να στεγνώσει; 5 απλοί τρόποι να κρατήσει ζουμερό
14/08/25
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευέλικτα κρέατα που μαγειρεύουμε στην ελληνική...
Τάκος με κοτόπουλο
14/08/25
Εμπνευσμένη από την πλούσια κουλτούρα του street food του Μεξικού, η εύκολη συνταγή μας για...
Τα 3 καλύτερα συνοδευτικά για μπριζόλα: Σάλτσα, λαχανικά και αρωματικά
09/08/25
Η μπριζόλα είναι από μόνη της ένα “πρωταγωνιστικό” πιάτο. Αλλά όταν τη συνοδεύεις σωστά, το...
Σαλάτα με ζυμαρικά και γύρο
01/08/25
Αυτή η πλούσια συνταγή για σαλάτα με ζυμαρικά αναδεικνύει τις μεσογειακές γεύσεις που κάνουν τον...
Μαρινάδα express σε λιγότερο από 30 λεπτά
25/07/25
Μυστικά που ταιριάζουν σε μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο. Αν έχεις βγάλει το κρέας απ’ το...
Κοτόπουλο Piccata
04/07/25
Λεμονάτο, με κάπαρη και με αρκετό βούτυρο. Υλικά 2 κιλά κοτόπουλο στήθος, χωρίς κόκαλα, χωρίς...
Ψήσιμο στο Air Fryer: Ο απόλυτος οδηγός για εύκολα γεύματα
27/06/25
Το air fryer έχει γίνει ο νέος καλύτερος φίλος της κουζίνας μας. Και όχι άδικα!...
Κοτόπουλο Teriyaki στη σχάρα
20/06/25
Ένα γρήγορο και απολαυστικό γεύμα. Υλικά 2 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ ½ φλιτζάνι καφέ...
Σκληρό ή στεγνό κρέας;
13/06/25
Δες τι μπορεί να πήγε λάθος και πώς να το διορθώσεις. Έχεις ετοιμάσει το τραπέζι,...
Χοιρινά Παϊδάκια
06/06/25
Ψημένα στο φούρνο συνοδευόμενα από σάλτσα BBQ!   Υλικά 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1...
Αλατίζεις πριν ή μετά; Το αιώνιο δίλημμα των αρχάριων και η σωστή απάντηση
30/05/25
Αναρωτιέσαι πότε πρέπει να αλατίζεις το κρέας; Πριν ή μετά το μαγείρεμα; Μάθε τι κάνει...
Κρεατόπιτα
23/05/25
Χοιρινό & μοσχαρίσιο κιμά και με πατάτες. Υλικά Για τη γέμιση 1 μέτρια πατάτα, ξεφλουδισμένη...