Butcher's blog

Το κρεοπωλείο που καινοτομεί και ενθουσιάζει
Sep 27, 2023
Ως δημιουργός του όρου αλλά και του vertical online κρεοπωλείου στην Ελλάδα, το Siakos.gr συνεχίζει να ανοίγει το δρόμο...
Θες να φτιάξεις το πιο νόστιμο κρασάτο μοσχάρι;
Sep 25, 2023
Ένα πιάτο κλασικό, νόστιμο και οικογενειακό, που πρέπει να μάθετε, αν δεν ξέρετε ήδη να μαγειρεύετε. Η...
Φτιάξε τα καλύτερα αρνίσια παϊδάκια!
Sep 15, 2023
Μια αρκετά εύκολη και γρήγορη συνταγή με αρνίσια παϊδάκια και σκορδάτη σάλτσα για όλους όσους...
Μοσχάρι με μπύρα και λιαστές ντομάτες
Sep 08, 2023
Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, στην οποία το μόνο που θα μας δυσκολέψει είναι το...
Τα είδη του κιμά
Aug 25, 2023
Ο κιμάς είναι ένα είδος αλεσμένου κρέατος και αποτελεί βασικό συστατικό της μαγειρικής πολλών και διαφόρων πιάτων. Η καταγωγή του είναι, πιθανότατα, Περσική ή Αραβική και μπορεί να προκύψει από διάφορα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κοτόπουλο και γαλοπούλα. Στην Ελλάδα ο πιο διαδεδομένος και πιο συχνά χρησιμοποιούμενος είναι ο μοσχαρίσιος κιμάς. 
Το κρεοπωλείο μας είναι ανοικτά και τις Κυριακές
Aug 14, 2023
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έπειτα από αμέτρητα αιτήματα σας, τις Κυριακές & Αργίες...
Χοιρινό και τρόπος μαγειρέματος
Aug 11, 2023
Το χοιρινό είναι ένα από τα πιο γευστικά και τρυφερά είδη κρέατος και, συνήθως, προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους.  
Ποιες είναι οι κοπές που πρέπει να δοκιμάσεις;
Aug 04, 2023
Είναι γεγονός πως η κοπή του κρέατος είναι υψίστης σημασίας για το τι θα προσγειωθεί...
Κεφτεδάκια: το φαγητό του καλοκαιριού!
Jul 28, 2023
Πόσοι από εσάς δεν έχετε συνδέσει το καλοκαίρι με τη μυρωδιά των φρεσκοτηγανισμένων κεφτέδων; Είναι γεγονός πως, παρόλο που οι κεφτέδες είναι all time classic μεζές, το καλοκαίρι έχουν άλλη χάρη, ειδικά όταν τους απολαμβάνουμε στην παραλία μετά τη βουτιά μας!
Πόσο ασφαλή είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα;
Jul 25, 2023
Είναι γεγονός πως οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας δεν μας αφήνουν τον χρόνο για...
Βασικοί κανόνες ασφαλείας των τροφίμων για το καλοκαίρι
Jul 25, 2023
Όπως είναι γνωστό, το καλοκαίρι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αλλοίωσης των τροφίμων....
Κάθε κρέας και η μαρινάδα του!
Jul 25, 2023
Αν και η επιλογή μαρινάδας είναι, κατά κύριο λόγο, θέμα προσωπικού γούστου αλλά και φαντασίας,...