Υλικά
1 κιλό πατάτες baby, κομμένες στη μέση
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες (μπορείτε να αλλάξετε την ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
1 μικρή χούφτα θυμάρι
6 κουταλιές της σούπας μέλι
6 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
4 χοντροκομμένες χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα (περίπου 250 γρ. η καθεμία)
Διαδικασία βήμα βήμα
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200C στον αέρα.
Ρίξτε τις πατάτες, το λάδι, το σκόρδο και το θυμάρι σε ένα ρηχό ταψί ψησίματος και ανακατέψτε με τα χέρια σας για να καλυφθούν οι πατάτες από το λάδι.
Αλατοπιπερώνετε καλά.
Ψήστε για 25 λεπτά μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και να μπορούν να τρυπηθούν με ένα μαχαίρι.
Χτυπήστε το μέλι και τη μουστάρδα μαζί σε ένα μικρό μπολ. Αλατοπιπερώνετε τις χοιρινές μπριζόλες και τις αλείφετε με τη μισή μαρινάδα.
Τοποθετήστε τις μέσα στο ταψί με τις πατάτες και ψήστε για άλλα 10 λεπτά πριν γυρίσετε τις μπριζόλες και προσθέστε την υπόλοιπη μαρινάδα.
Συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά μέχρι να ψηθούν καλά.
Καλή όρεξη!
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!