Μια απίστευτη συνταγή για μικρούς και μεγάλους
Υλικά
- 1 κ. Κιμά μοσχαρίσιο
 - 1 πακέτο φύλλο κρούστας
 - 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
 - 1 ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
 - 100 γρ. Φέτα
 - 50 γρ. Γκούντα τριμμένο (όποιο κίτρινο τυρί προτιμάτε, αρκεί να λιώνει εύκολα)
 - Ελαιόλαδο
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - Κανέλα
 - Λίγο γαρίφαλο
 - Μπαχάρι
 
Διαδικασία βήμα βήμα:
- Σε μια κατσαρόλα ζεστένουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
 - Αφού το κρεμμύδι μαλακώσει, ρίχνουμε τον κιμά και με μια κουτάλα τον χωρίζουμε, τσιγαρίζουμε πολύ καλά τον κιμά και τον μαγειρεύουμε για 15 με 20 λεπτά.
 - Όταν μαγειρευτεί καλά, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία για να σβήσει και ρίχνουμε την ντομάτα και τη φέτα.
 - Μετά ρίχνουμε το τριμμένο γκούντα για να τελειώσουμε με το δέσιμο της γέμισης.
 - Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε σε 3 λωρίδες.
 - Αλείφουμε τα φύλλα με ελαιόλαδο.
 - Γεμίζουμε τα φύλλο με τη γέμιση, περίπου 1 κουτάλια της σούπας.
 - Τυλίγουμε μία μία τις λωρίδες σε τριγωνάκια.
 - Έπειτα τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα από κάτω και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
 - Ψήνουμε στον αέρα στους 180 για περίπου 15 με 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
 
          
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!