Μια αρκετά εύκολη και γρήγορη συνταγή με αρνίσια παϊδάκια και σκορδάτη σάλτσα για όλους όσους αγαπούν τη γεύση του αρνιού. Δοκιμάστε τη και δε θα το μετανιώσετε!
Υλικά
1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
50ml ελαιόλαδο
30ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα
Αλάτι
Ξύσμα λεμονιού
150ml ελαιόλαδο
3 κ.σ. νερό
2 σκελίδες σκόρδο
Μαϊντανός
Μυρώνια
Καυκαλήθρες
Βήμα βήμα
- Σε ένα βαθύ μπολ μαρινάρουμε τα παϊδάκια με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
- Στη συνέχεια προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου και τοποθετούμε τα παϊδάκια, πρώτα σε ένα σχαροτήγανο γυρίζοντας τα μέχρι να πάρουν το επιθυμητό χρώμα, και στη συνέχεια σε ένα ταψί, όπου τα αφήνουμε για 20 λεπτά
Για τη σάλτσα
- Βάζουμε σε ένα μπλέντερ όλα τα μυρωδικά (λίγο από το καθένα), τα σκόρδα και το νερό και χτυπάμε
- Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το ελαιόλαδο
- Τέλος ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι καθώς και το ξύσμα λεμονιού
Είστε έτοιμοι να σερβίρετε τα παϊδάκια γαρνιρισμένα με τη σάλτσα!
Καλή σας όρεξη!
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!