Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, στην οποία το μόνο που θα μας δυσκολέψει είναι το συνοδευτικό που θα επιλέξουμε, καθώς του ταιριάζουν όλα!
Τι θα χρειαστείτε για 4 άτομα:
1 κιλό μοσχάρι από ελιά κομμένο
100 γρ. αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι
1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
10 – 15 λιαστές ντομάτες
1 κουτ. σούπας κόλιανδρο
1 κουτ. γλυκού κύμινο
1 κουτάκι μαύρη μπύρα (330ml)
100ml ελαιόλαδο
Διαδικασία:
Σε πρώτη φάση αλευρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας μαζί με τα μπαχαρικά μέχρι να ροδίσει, 3 – 4 λεπτά
Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη λιαστή ντομάτα για άλλα 3 – 4 λεπτά
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μπύρα και ανακατεύουμε χαμηλώνοντας σταδιακά τη φωτιά
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα
Καλή σας όρεξη
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!