Κοκκινιστό μοσχαράκι κατσαρόλας … αγαπημένο κυριακάτικο μαμαδίστικο φαγητό. Ποια είναι όμως τα λάθη που κάνετε κατά το μαγείρεμα του;
Δε χρησιμοποιείτε το σωστό κομμάτι κρέατος για το συγκεκριμένο πιάτο
Τα ιδανικά κομμάτια για το πιάτο αυτό είναι η ελιά και η σπάλα του μοσχαριού, κομμάτια που θα γίνουν πολύ τρυφερά.
Δεν τσιγαρίζετε το κρέας
Αν θέλετε το πιάτο σας να είναι νόστιμο, τσιγαρίστε το κρέας προτού προχωρήσετε στα υπόλοιπα βήματα της συνταγής. Μην παραλείπετε το τσιγάρισμα, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για εξαιρετικό μοσχαράκι κατσαρόλας.
Προσθέτετε τα λαχανικά πολύ νωρίτερα από όσο χρειάζεται
Τα λαχανικά μαγειρεύονται πολύ γρήγορα και έτσι δε χρειάζεται να προστίθενται πολύ νωρίς. Βάλτε τα στην κατσαρόλα λίγο πριν το σβήσιμο του κρέατος
Δεν αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί στο χρόνο που απαιτεί το πιάτο
Το πιάτο αυτό θέλει αργό μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά.
Δεν συνοδεύετε το κρέας
Το μοσχαράκι κατσαρόλας απαιτεί ένα συνοδευτικό και το ιδανικότερο είναι τα μακαρόνια.
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!