Τσιγαρίστε σωστά το κρέας στο τηγάνι!
May 05, 2023siakos. gr0 σχόλια
Αν θέλετε το κρέας σας να είναι πεντανόστιμο αλλά και ζουμερό, δεν έχετε παρά να το τσιγαρίσετε πρώτα στο τηγάνι. Ωστόσο το τσιγάρισμα πρέπει να γίνει σωστά!
Ας δούμε τρεις συμβουλές για να τσιγαρίσετε σωστά το κρέας σας:
Το τηγάνι δε θα πρέπει σε πολύ δυνατή φωτιά, γιατί, έτσι, το κρέας θα καεί και δε θα τσιγαριστεί.
Αν η ποσότητα του κρέατος που θέλετε να τσιγαρίσετε είναι μεγάλη, μην το βάζετε όλο μαζί και υπερφορτώνετε το τηγάνι. Τσιγαρίστε το σταδιακά, καθώς τα κομμάτια θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση το ένα από το άλλο για να τσιγαριστούν σωστά.
Μην γυρίζετε συνεχώς το κρέας στο τηγάνι. Αφήστε την κάθε επιφάνεια για τόσο χρόνο όσο θα χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια κρούστα. Μπορείτε να το ελέγχετε και μόλις θα έχει σχηματιστεί η επιθυμητή κρούστα, αλλάξτε επιφάνεια και επαναλάβετε τη διαδικασία.
Μόλις το κρέας σας θα έχει τσιγαριστεί συνεχίστε τη διαδικασία της συνταγής που έχετε επιλέξει!
Καλή επιτυχία!
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!