Ένα πιάτο μου θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
- 1kg μοσχάρι (σε μικρά κομμάτια)
-
2 φρατζόλες ψωμί
- 2 πιπεριές σε ότι χρώμα προτιμάτε
- 1 ντομάτα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κρεμμύδια ξερά
- Μισό φλιτζάνι κεφαλοτύρι
- Λίγη φέτα
- Αλάτι - Πιπέρι - Κύμινο - Ελαιόλαδο
Διαδικασία βήμα βήμα:
- Κόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές, την ντομάτα, τα κρεμμύδια και τρίβουμε το σκόρδο.
- Βγάζουμε τις ψίχες από τις φρατζόλες.
- Σοτάρουμε το κρέας, τα λαχανικά και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και το ελαιόλαδο.
- Γεμίζουμε τις φρατζόλες με τη γέμιση του κρέατος.
- Τις τυλίγουμε πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο.
- Τις ψήνουμε στους 150° για 2,5 με 3 ώρες.
Καλή όρεξη!
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!