Μοσχαρίσια ουρά ... ο απόλυτος μεζές για σούπα, καθώς ο μυελός δίνει μια
απίστευτη γεύση και το κολλαγόνο που εμπεριέχει κάνει τη σούπα να χυλώνει!
Πώς μπορείτε να τη μαγειρέψετε;
Η μοσχαρίσια ουρά, λόγω του ότι δεν έχει πολύ κρέας επάνω, είναι το κατάλληλο
κομμάτι για σούπες και για ζωμούς! Μπορεί να μαγειρευτεί σε κατσαρόλα,
γάστρα ή ακόμη και σε χύτρα ταχύτητας. Μπορείτε να τη μαγειρέψετε με
λαχανικά, όπως καρότα πατάτες, κρεμμύδια και σέλινο μαζί με κόκκινο κρασί και
πάστα ντομάτας ή με ζυμαρικά, όπως κριθαράκι, κους κους και τραχανά. Μια
ακόμη καλή επιλογή μαγειρέματος της είναι το οσομπούκο με πουρέ πατάτας ή
σε στιφάδο. Όποια εκδοχή και αν επιλέξετε το μυστικό είναι ένα ... το αργό
ψήσιμο!!
Θρεπτικά συστατικά μοσχαρίσιας ουράς:
Η μοσχαρίσια ουρά είναι πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης και σιδήρου αφού μια
μερίδα παρέχει 30,93 γραμμάρια και 3,6 χιλιοστόγραμμα αντίστοιχα. Για να
πάρετε περισσότερα οφέλη από φαγητό με μοσχαρίσια ουρά, προσθέστε
ποικιλία από φρέσκα λαχανικά στη συνταγή.
Δοκιμάστε και εσείς να μαγειρέψετε τη μοσχαρίσια ουρά και στείλτε μας το Video σας!
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!