Δοκίμασε τη συνταγή μας και φτιάξε την πιο νόστιμη χοιρινή τηγανιά που έχεις δοκιμάσει ποτέ!
Υλικά
1kg χοιρινό, κατά προτίμηση λαιμός
2 πιπεριές χρωματιστές
Αλάτι
Πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. μουστάρδα
¼ φλ. κρασί, κατά προτίμηση λευκό
¼ φλ. τσίπουρο
¼ φλ. ελαιόλαδο
Διαδικασία βήμα βήμα:
Αρχικά σοτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά
Στη συνέχεια κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες, τις οποίες προσθέτουμε στο κρέας και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά
Σβήνουμε με το τσίπουρο
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα
Έπειτα αραιώνουμε τη μουστάρδα σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό και τη ρίχνουμε στο κρέας
Μόλις το κρέας απορροφήσει τα υγρά ρίχνουμε τη ρίγανη και το κρασί και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά ακόμη
Καλή όρεξη
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!