Butcher's blog

Γευστικό Guide για το Πάσχα: Ποια είναι τα πασχαλινά εδέσματα που όλοι αγαπάμε;
Apr 05, 2024
Το ελληνικό Πάσχα, φημίζεται για τα πλούσια εδέσματα που κοσμούν το πασχαλινό τραπέζι. Πρωταγωνιστής, φυσικά,...
Μοσχάρι με μπύρα και λιαστές ντομάτες
Sep 08, 2023
A very easy and delicious recipe, in which the only thing that will be difficult...
Τα είδη του κιμά
Aug 25, 2023
The minced meat it is a kind of forgotten _ meat and is basic _ _ _ constituent _ _ of cooking lots and lots of dishes . _ _ _ _ The prosecution of it is probably Persian or Arabic and may derive from various species _ _ _ _ _ _ _ meat , as _ _ beef , pork , lamb , chicken and turkey . _ _ _ _ In Greece _ _ for a given and more often useful _ _ he is the calf _ minced meat .
Χοιρινό και τρόπος μαγειρέματος
Aug 11, 2023
Pork is one of the tastiest and most tender types of meat and usually comes from piglets under one year old. 
Ποιες είναι οι κοπές που πρέπει να δοκιμάσεις;
Aug 04, 2023
It is a fact that the cut of the meat is of utmost importance for...