Butcher's blog

Γευστικό Guide για το Πάσχα: Ποια είναι τα πασχαλινά εδέσματα που όλοι αγαπάμε;
05/04/24
Το ελληνικό Πάσχα, φημίζεται για τα πλούσια εδέσματα που κοσμούν το πασχαλινό τραπέζι. Πρωταγωνιστής, φυσικά,...
Μοσχάρι με μπύρα και λιαστές ντομάτες
08/09/23
Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή, στην οποία το μόνο που θα μας δυσκολέψει είναι το...
Τα είδη του κιμά
25/08/23
Ο κιμάς είναι ένα είδος αλεσμένου κρέατος και αποτελεί βασικό συστατικό της μαγειρικής πολλών και διαφόρων πιάτων. Η καταγωγή του είναι, πιθανότατα, Περσική ή Αραβική και μπορεί να προκύψει από διάφορα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κοτόπουλο και γαλοπούλα. Στην Ελλάδα ο πιο διαδεδομένος και πιο συχνά χρησιμοποιούμενος είναι ο μοσχαρίσιος κιμάς. 
Χοιρινό και τρόπος μαγειρέματος
11/08/23
Το χοιρινό είναι ένα από τα πιο γευστικά και τρυφερά είδη κρέατος και, συνήθως, προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους.  
Ποιες είναι οι κοπές που πρέπει να δοκιμάσεις;
04/08/23
Είναι γεγονός πως η κοπή του κρέατος είναι υψίστης σημασίας για το τι θα προσγειωθεί...