Η φριτέζα αέρος, ή αλλιώς Airfryer, έχει μπει για τα καλά στην κουζίνα μας, προσφέροντας πλεονεκτήματα και οφέλη ως προς την ανάγκη για μια πιο θρεπτική και υγιεινή μαγειρική. Εκτός αυτού, η χρήση της φριτέζας πλεονεκτεί σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους μαγειρέματος ως προς την γρήγορη και εύκολη χρήση, την οικονομία ενέργειας (εξοικονόμηση μέχρι και 70%), καθώς και την ποικιλία στο μαγείρεμα, αφού καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες!
Ας δούμε, όμως, τους χρόνους ψησίματος των διάφορων ειδών κρέατος στην φριτέζα:
Κοτόπουλο μπούτι: 200°C για 25′
Κοτόπουλο στήθος: 190°C για 22-23′
Μπιφτέκια: 180°C για 8-10′
Κεφτεδάκια: 200°C για 7-10′
Ρολό κιμά: 160°C για 35-40′
Μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο: 200°C για 4-5′ ανά πλευρά
Παϊδάκια χοιρινά: 190°C για 12-15′
Λουκανικοπιτάκια: 200°C για 8-10′
Μπέικον: 200°C για 5-10′
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!