Φριτέζα αέρος και χρόνοι ψησίματος

Φριτέζα αέρος και χρόνοι ψησίματος

Oct 20, 2023Anna Theodoropoulou0 σχόλια

Η φριτέζα αέρος, ή αλλιώς Airfryer, έχει μπει για τα καλά στην κουζίνα μας, προσφέροντας πλεονεκτήματα και οφέλη ως προς την ανάγκη για μια πιο θρεπτική και υγιεινή μαγειρική. Εκτός αυτού, η χρήση της φριτέζας πλεονεκτεί σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους μαγειρέματος ως προς την γρήγορη και εύκολη χρήση, την οικονομία ενέργειας (εξοικονόμηση μέχρι και 70%), καθώς και την ποικιλία στο μαγείρεμα, αφού καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες! 

 

Ας δούμε, όμως, τους χρόνους ψησίματος των διάφορων ειδών κρέατος στην φριτέζα: 

 
Κοτόπουλο μπούτι: 200°C για 25′ 
Κοτόπουλο στήθος: 190°C για 22-23′ 
Μπιφτέκια: 180°C για 8-10′ 
Κεφτεδάκια: 200°C για 7-10′ 
Ρολό κιμά: 160°C για 35-40′ 
Μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο: 200°C για 4-5′ ανά πλευρά 
Παϊδάκια χοιρινά: 190°C για 12-15′ 
Λουκανικοπιτάκια: 200°C για 8-10′ 
Μπέικον: 200°C για 5-10′ 
 

Περισσότερα άρθρα

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο. Αφήστε το πρώτο μήνυμα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημείωση: Τα σχόλια πρέπει να πάρουν έγκριση πριν δημοσιευτούν